Copywriter

« TILLBAKA

Det skrivna ordet har alltid funnits med. Dels genom den typen av humoristiska shortstorys som 2004 blev till boken Jakspak, och dels genom de krönikor och kåserier med livsbetraktelser och vardagsreflektioner som regelbundet producerats. Därför kändes det logiskt att bredda min kompetens och att jobba mer skrivande.

Jag läste under 2007 till copywriter på Batteris diplomutbildning för den duktige och mycket meriterade Christer Wiklander. Första uppdraget fick jag direkt därefter för det nystartade mediabolaget Tejp Produktion och sen har det ena jobbet gett det andra. Idag jobbar jag löpande för flera företag och även som konsult för olika reklambyråer.

Med min bakgrund som musiker och radioman har jag också producerat TV- och radioreklam. Jag har också skrivit musik ID och jobbat med ljudinstallationer.

» Exempel 1
» Exempel 2

Ahlsén Jonsson Gruppen

Genom ett samarbete med den grafiska formgivaren Emely Ahlsén kan vi även erbjuda större helhetslösningar. Det kan handla om kompletta hemsidor, böcker, presentationsmaterial, produktkataloger och annat PR-relaterat material till tryck och webb.

Hör av dig för förslag och prisinformation.

Joakim Jonsson
Radioproducent - Copywriter

Rec Produktion
Ramundvägen 21
179 60 Stenhamra
Tfn. : 070 - 367 45 95
joakim@recproduktion.se